AcasăActualitateIrina Rimes concertează în Metaverse, universul virtual de miliarde de dolari al...

Irina Rimes concertează în Metaverse, universul virtual de miliarde de dolari al lui Mark Zuckerberg /VIDEO

Irina Rimes sparge gheața! Vrea să fie prima artistă ce cântă în limba română care va avea un concert în Metaverse, universul realității virtuale al lui Mark Zuckerberg.

Se estimează că, până în 2024, lumea virtuală Metaverse va atrage investiții de 800 de miliarde de dolari. Anul trecut au fost vândute proprietăți virtuale în Metaverse de peste 500 de milioane de dolari. Solista lucrează cu regizorul Bogdan Păun (NGM Creative), cel care a realizat toate videoclipurile oficiale ale artistei de până acum.

”Irina a fost scanată ca să poată fi digitalizată și transformată într-un caracter aplicabil în Metaverse, o muncă a zece departamente ce au lucrat doar la conturarea caracterului ei virtual, de la ochi, față și până la haine. Tot acest proiect a fost implementat în aproximativ 4 luni, iar aplicația a fost construită în cel mai avansat game engine din lume”, spune regizorul. Din lumea artistică, doar câteva vedete au susținut concerte în Metaverse, amintim Justin Bieber ori Ariana Grande.

Irina Rimes concertează în Metaverse

„Aici sunt 64 de camere care îți surprind, îți analizează structura pielii, pe când MOTION CAPTION îți învață practic mișcările și la lip sync trebuie să exagerezi foarte mult ca să-ți iasă, să se vadă ceva. Și trebuia să mă mișc într-un anumit fel. De exemplu, în Metaverse am tocuri și dacă, de exemplu, în motion caption fac cu piciorul așa, atunci piciorul se duce foarte ciudat. Trebuia să mă mișc cam așa tot timpul, ca și cum aș fi pe tocuri deja”, dă din casă, despre noul său proiect, Irina Rimes.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.