AcasăMoney&PeopleIrinel Columbeanu a lansat a doua carte a vieții sale! ”Sex, afaceri...

Irinel Columbeanu a lansat a doua carte a vieții sale! ”Sex, afaceri și mașini”

Irinel Columbeanu, fostul afacerist monden al cărui stil de viață extravagant l-a dus la faliment, s-a apucat serios de scris.  Ieri și-a lansat cel de-al doilea volum, ”Apofenia?”, în care descrie saga vieții sale. Unroman descris de autor și prin aspectele ”sex, afaceri și mașini”.

Este cartea despre care fostul milionar în euro a promis detalii intime din viața sa, din relațiile cu Monica Gabor, Anna Lesko ori Romanița Iovan, dar și Gabriela Ciobică, cunoscută drept  Blanche. Cartea vine un prim volum, ”Istoriile unui vehement- Ipocrația”.

Irinel Columbeanu a lansat a doua carte a vieții sale. Pe Monica Columbeanu a cunoscut-o pe când acesta era în clasa a XII-a

Miezul volumului este dedicate relației sale cu Monica Gabor, cu care a fost căsătorit, relație ce a dăruit multe aspecte savuroase presei de scandal la vremea respectivă. Autorul dezvăluie că, pe fosta lui soție, a cunoscut-o pe când acesta era în clasa a XII-a. Chiar a povestit cum, după botezul copilului său, a fost criticat chiar de Patriarh pentru petrecerea fastuoasă organizată.

3 Sud Est, singura formație ce câștigă bani în acestă perioadă de restricții. Cum reușesc

Irinel Columbeanu a lansat a doua carte a vieții sale! ”Sex, afaceri și mașini”

Irinel Columbeanu a lansat a doua carte ”Am vrut să mă pun în pantofii cititorului”

Alături de Irinel Columbeanu (64 de ani), cândva popular, nelipsit la evenimentele mondene, și bogat cuceritor, s-a aflat Matei Miko, președintele  agenției de modele Transilvania Fashion, cel ce i-a fost naș la căsătoria cu Monica Columbeanu.

”Sunt curios să aflu părerile celor ce vor citi acestă carte. Dacă primul volum a fost al jinduieșii, a doua carte a fost cea a abundenței. Am vrut să mă pun în pantofii cititorului. Nu mi-e dor viața opulentă și mă simt mai bine acum decât atunci”, a spus Irinel Columbeanu care i-a asigurat că volumul a fost scris cu acordul persoanelor ce se regăsesc în roman.

Cât te costă să stai o noapte la țară, acasă la Andreea Esca. Vedeta închiriază în regim hotelier

Ultimele Articole