AcasăMoney&PeopleÎți aduci aminte de Fernando de la Caransebeș? Imitându-l, Mihai Bendeac a...

Îți aduci aminte de Fernando de la Caransebeș? Imitându-l, Mihai Bendeac a făcut o avere. Incredibil unde cântă azi

Îți aduci aminte de Fernando de la Caransebeș, personajul descoperit de Mihai Bendeac și ironizat în popularul serial ”În puii mei” (Antena 1).

În urmă cu 10 ani lumea se uita la el ca la circ, iar clipurile sale stângace postate de YouTube erau în trenduri pentru cei ce își doreau ceva amuzant. Au trecut anii, Fernando a intrat în anominat, însă isprăvele sale au fost reilustrate de Mihai Beandeac prin scheciuri umoristice ce au făcut o țară întreagă să râdă. ”În puii mei”, unde Bendeac îl satiriza pe solistul de muzică de petrecere,  s-a bucurat de audiențe record la Antena1.

Fernando de la Caransebeș, ”originalul”, nu personajul ce a fost întruchipat cu mult umor de Mihai Bendeac în serialul său a devenit mai matur. Dovadă decizia pe care a luat-o, aceea de a se ”împotrivi talentului” său și a nu mai încerca să bată la porțile afirmării cu noi melodii.

Îți aduci aminte de Fernando de la Caransebeș

Fernando, pe numele său Adrian Rada, a renunțat la facut manele pe genunchi, s-a căsătorit și îndreptat către biserică. Fernando de la Caransebeș cântă alături de credincioși într-o biserică evanghelică din localitatea sa natală, un fel de muzică tradițională cu versuri bisericești.

”Har și pace sfântă tuturor! Eu sunt Fernando de la Caransebeș pentru cei ce mă cunosc. Acesta este contul meu de TikTok. Cei ce doriți, puteți să dați urmărire, follow pentru a împărtăși niște cuvinte sfinte adevărate cu voi, spre slava și gloria Împăratului Nostru Iisus Hristos! Fiți binecuvântați și o seară frumoasă vă doresc!” își promovează contul TikTok fostul Fernando de la Caransebeș.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.