Iuliana Beregoi, împlinește 18 ani. Costă 1500 lei să ai poză cu vedeta YouTube-ului românesc

Cea mai în vogă adolescentă de la noi, Iuliana Beregoi împlinește 18 ani, pe 18 iulie. Vârstă la care vedeta adolescenților români, a adunat sume impresionante din YouTube și concerte.

Solistă și vloggeriță de succes de origine basarabeană, cu aproape un milion de abonați și cântece cu vizualizări record, de 151 de milioane, Iuliana Beregoi are o medie lunară din YouTube de circa 4000 de euro și una anuală de 55.000 de euro, potrivit estimărilor socialbrade.com. Sume extraordinare pentru o adolescentă, la care se adaugă veniturile din activitatea concertistică. Anul acesta, micuța solistă a reușit performanța să aibă două spectacole sold-out, în aceeași zi, la Sala Palatului, în urma cărora și-a rotunjit veniturile cu circa 30.000 de euro.

Iuliana Beregoi, împlinește 18 ani. Costă 1500 lei să ai poză cu vedeta YouTube-ului românesc (FOTO)

Vladimir Drăghia a dat 200.000 de euro pe un apartament. Arhitecții l-au amenajat cât actorul a fost în concediu

Iuliana Beregoi, împlinește 18 ani. Costă 1500 lei să ai poză cu vedeta YouTube-ului românesc

”Sweet 18”, spectacolul aniversar de majorat al artistei va avea loc la Arenele Romane, iar biletele ajung și la 1500 lei (Ultra VIP, întâlnire privată cu Iuliana Beregoi, bufet la spectacol și cadou inclus). Artista ale cărei recorduri amintesc de începuturile superstarului Justin Bieber, Iuliana Beregoi s-a lansat la doar 12 ani, prin propriul canal de youtube, unul dintre cele mai faimoase în rândul adolescenților din România și Republica Moldova. Postările sale sunt monetizate căci intervențiile și cântecele sale înregistrează milioane de vizualizări. Piesa ”Cum sună ”liniștea” a avut un impact impresionant, depășind mulți din artiștii populari (19 milioane de vizualizări ori ”Ne iubim”, cu 11 milioane).

În plin proces de divorț, Alina Sorescu se întoarce pe scena muzicală. Ce mare surpriză pregătește solista

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed