TopGear aşteaptă lansarea Dacia Duster în Marea Britanie în acest an

„Anul acesta este mare pentru una din mărcile favorite ale lui James. Pentru prima dată cei de la Dacia intră pe piaţa britanică şi aduc şi un Duster cu ei. Pentru numai 11.000 de lire sterline poţi avea un mijloc de transport ieftin, onest şi robust. Poţi spune, de asemenea, tuturor că ai o Dacia şi să câştigi astfel puncte la James May”, scrie Top Gear.

 

Modelele selectate de Top Gear sunt Pagani Huayra, Porsche 918, Jaguar C-X16, Dodge Viper, Dacia Duster, Alfa Romeo 4C, Bugatti Galibier, Renault Twizy, Ford GT500, Peugeot 208.

 

James May prezintă, alături de Jeremy Clarkson şi Richard Hammond, emisiunea Top Gear difuzată de BBC. May a primit porecla de „Captain Slow” după ce a pierdut aproape toate cursele organizate între cei trei prezentatori ai emisiunii, dar şi din cauza stilului mai lent de condus.

 

În mai 2010, May descria, într-un comentariu în publicaţia britanică The Telegraph, Dacia Duster ca pe o maşină ieftină acceptabilă din punct de vedere tehnic, care nu te face să te simţi în lumea a treia şi aminteşte totodată marilor constructori auto că au uitat arta de a produce astfel de automobile.

 

„Noul Duster, care nu trebuie confundat cu oribilul Duster vechi, este un fel de automobil off-road soft produs în România sub egida Renault (şi puţin a Nissan). Îl conduc de ceva timp. Cred că este bun”, afirma May.

 

El a comparat, la momentul respectiv Duster cu „Dormitorul din Arles” al lui Van Gogh – un loc simplu, dar unde se poate vedea tot ceea ce este necesar pentru fericire şi mulţumire.

 

În septembrie 2009, realizatorii emisiunii auto Top Gear, transmisă de BBC, au ales Transfăgărăşanul pentru a filma un episod dintr-un turneu mondial de promovare. Cei trei realizatori ai emisiunii au condus atunci un Lamborghini, un Ferrari şi un Aston Martin.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed