Jason Derulo va cânta în Piața Constituției! Venirea superstarului mută distracția în august. Biletele pentru show-ul lui Robbie Williams rămân valabile

Jason Derulo va cânta în Piața Constituției. Superstarul mută ”Summer in the City” în luna august. Biletele pentru show-ul Robbie Williams rămân valabile.

Solistul american ce a lansat melodii de succes pe întreg mapamondul (printre care amintim ”Wiggle”, ”Talk Dirty”, Want to Want Me”, ”It Girl”, ”Whatcha Say” ori ”In My Head”), ce i-au adus 11 discuri de platină și zeci de alte premii, completează lineup-ul festivalului a cărui nouă dată va fi tot în inima verii, în perioada 18-19 august a.c.

Efortul organizatorilor de a compensa absența justificată a lui Sam Smith, care, din păcate, nu a mai putut onora întâlnirea cu publicul român, a fost unul colosal. Găsirea unui artist de impact internațional a atras stabilirea unei noi date a festivalului  ”Summer in the City”, cât mai apropiată de cea anunțată inițial (3-4 iunie).

Jason Derulo va cânta în Piața Constituției!

Biletele și abonamentele cumpărate inițial rămân valabile pentru noile date. Astfel, biletele pentru data de 3 iunie vor fi valabile pentru spectacolul lui Robbie Williams din data de 19 august, iar cele pentru data de 4 iunie vor fi utilizate pentru spectacolul extraordinar al lui Jason Derulo din 18 august.

Organizatorii oferă un serviciu complet de asistență celor care deja au achiziționat bilete sau abonamente la festival.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed