AcasăMoney&PeopleJucătorul de poker român care a câștigat peste 1 milion de euro...

Jucătorul de poker român care a câștigat peste 1 milion de euro într-o finală europeană. Calcă pe urmele lui Daniel Negreanu, al treilea cel mai bogat player din istorie

Răzvan Belea este românul care calcă pe urmele lui Daniel Negreanu, al treilea cel mai bogat jucător de poker din istorie. Originar din Târgu Jiu, ”razvyqq”, așa cum este numele său la masa competițională, a câștigat 1,17 milioane de euro la European Poker Tour Paris 2013.

Olteanul, recent câștigător și al unui turneu național cu un premiu de 50.000 de euro plus, un bilet la o mare competiție de poker din las Vegas) și-a construit reputația pornind de la turnee gratuite de poker, în online.

La European Poker Tour Paris 2013, Răzvan Belea a intrat la masa finală în calitate de ”chip leader”, depășin mulți profesioniști din numărul total de 1606 înscriși. Pe locul second, cu un câștig de peste 700.000 de euro s-a clasat suedezul Peter Jorgne, iar pe locul trei britanicul Brian Delaney. Înainte să câștige primul milion din turnee oficiale de poker, Răzvan Costinel Belea a lucrat ca barman.

Jucătorul de poker român care a câștigat peste 1 milion de euro într-o finală europeană

”Este ireal, nu-mi vine să cred așa ceva. Adică, da, e tot ce am visat de când am început să joc poker. Mă uitam tot timpul la EPT-uri, am jucat câteva, iar acum sunt aici, este un sentiment incredibil, nu știu ce să spun…Sunt un pic emoționat, dar oricum, mi-am urmat visul de la început și am studiat multe ore în spatele calculatoarelor. Totul este posibil!”, i-a spus Răzvan Belea comentatorului la finalul turneului.

 Cu 1,25 milioane de euro câștiguri totale din poker, Răzvan Belea debutează în liga românilor campioni ai mesei de poker. Canadianul de origine română Daniel Negreanu (FOTO) a devenit oficial al treilea cel mai bogat jucător de poker din istorie cu 50 de milioane $ câștigați oficial în turnee live.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.