x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(14) "moneyamppeople"

Jude Law joacă alături de fiul său cel mare! Puștiul e leit tatăl său

Jude Law filmează alături de Rafferty (24 ani), fiul său cel mare. Tânărul este copia fidelă a tatălui său! Înalt, blond, cu trăsături frumoase și ochii lui Jude. Starul hollywoodian are șase copii, ultimul a venit pe lume în urmă cu câteva luni.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 17.10.2020, 12:06

După modelul lui Will Smith, care a punctat câteva roluri cu Jaden, fiul său, Jude Law și-a introdus băiatul în lumea bună a cinematografiei, prin pelicula ”The Hat”, o premieră cu totul și cu totul specială . Căci a fost filmat cu iPhone, producția fiind regizată de către Darren Strowger.

Cu un tată sex simbol la Hollywood, cu milioane de admiratoare, asta deși este un familist declarat, Rafferty demonstrează că așchia nu sare departe de trunchi. . Înalt, cu ochi albaștri, practic copia la indigo a tatălui său în tinerețe, Rafferty a debutat mai întâi ca model, aspectul său fizic fiind rapid remarcat. Totuși, fiul lui Jude Law a considerat că are mai multe de demonstrat, așadar a început să cocheteze cu actoria, și totul s-a transformat în pasiune.

Metallica, aplaudată din nou, de întreaga țară! Superstarurile au donat drepturile celebrei piese ”The Unforgiven” pentru ”NoiFacemUnSpital”

Rafferty a mai jucat în filme ca ”Recuperatorii”,  ”Running Man” și ”Twist”, dar se pare că va da lovitura cu cel mai recent film, în care tânărul este cap de afiș alături de tatăl său.

Jude Law și Rafferty, fiul său  și al actriței Sadie Frost (care i-a mai dăruit încă doi copii) au anunțat că toate încasările vor fi donate la două organizații care luptă  pentru ajutorarea bolnavilor de cancer. Inclusiv salariilor lor.

Actorul George Burcea a contactat COVID-19