AcasăMoney&PeopleKira Hagi joacă într-un film Netflix. Din distribuția serialului face parte și...

Kira Hagi joacă într-un film Netflix. Din distribuția serialului face parte și Michelle Obama

Kira Hagi joacă într-un film Netflix. Fiica jucătorului emblematic al fotbalului românesc bifează o nouă performanță artistică. Tânăra care a studiat actoria în Statele Unite ale Americii, face parte din echipa unui serial în care joacă și fosta primă doamnă a Americii, Michelle Obama.

Este vorba de serialul de animașție ”Gofre și Mochi”, un film produs de gigantul de streaming Neftlix, în care vocile lui Michelle Obama, soția lui Barack Obama, și a lui Kira Hagi dau viață unor simpatice personaje.

Adrian Năstase Jr. își deschide un camping lângă plaja de la Corbu! Parteneră de afaceri îi este iubita sa

Kira Hagi joacă într-un film Netflix. Fiica marelui Gheorghe Hagi este vocea lui ”Mochi”

Artistă polivalentăm, picttoriță și actriță, Kira Hagi (25 ani), fiica regelui fotbalului românesc va fi vocea personajului Mochi. ”Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de „Gofre și Mochi”? Este un serial pe Netflix, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Mochi. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă!  E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților, e bine să nu uităm să fim copii!”, este vestea ce ne-o dă Kira Hagi care, ultima oară când a fost pe scena unui teatru, a fost în toamna anului trecut, în ”fereastra”  când au fost redeschise instituțiile culturale. Fiica marelui Gheorghe Hagi a urcat pe scena prestigiosului Teatru Nottara din București, unde a jucat în piesa ”Martha și George” alături de Jonathan, un alt copil de vedete, băiatul compozitorului Mihai Alexandru și al solistei Nicola.

Kira Hagi se găsește în portofoliul Netflix și într-o producție cinematografică, ”Între chin si amin”, unde joacă alături de Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu și Constantin Cotimanis.

TRAILER OFICIAL ”Gofre și Mochi”

Solistul Constantin Dolănescu, reținut de polițiști. În pandemie, fratele lui Ion Dolănescu a obținut ajutor de la stat prin declarații false

Ultimele Articole