La mulți ani, Dana Săvuică! Prima româncă din Playboy arată de senzație la 54 de ani și face bani ca…turistă de carieră /FOTO

Au trecut 25 de ani de când Dana Săvuică s-a arătat fără secrete în primul pictorial Playboy România, unul ce a scris istorie, și a dus magazinul pentru bărbați la un tiraj colosal.

Frumoasul fotomodel care și-a încheiat cariera la 29 de ani, fiind prima româncă ce a acceptat să pozeze dezinhibat, împlinește astăzi 54 de ani și încă își surprinde admiratorii pozând îndrăzneț. Mândră de felul în care arată, fosta vedetă de televiziune care s-a transformat în vlogger de călătorii-noua sa meserie- nu scapă nici o ocaze să arate prin instantanee foto din destinații exotice că anii nu și-au pus prea mult amprenta pe formele sale.

Arată ca în prima tinerețe și iubește ca în acea perioadă, această aniversare prinzând-o din nou amorezată. Este prima relație pe care și-o asumă după divorțul de fostul său soț, Răzvan Stanciu cu care a avut o căsnicie de a durat 22 de ani. Dana Săvuică și-a refăcut viața avându-l alături pe  Răzvan Enescu, cu care se cunoaște din anii facultății.

La mulți ani, Dana Săvuică! De când a renunțat la televiziune, Dana Săvuică trăiește într-o vacanță permanentă. Practic, călătoriile au devenit meseria sa datorită propriului blog de călătorii. În ultimii ani a colindat în câteva zeci de țări și de multe ori pleacă fără partenerul său.

El stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!” , spune sărbătorita zilei, Dana Săvuică.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed