x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

La opt ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea dă detalii emoționante din ziua când actorul s-a stins. ”Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe!”

Anca Pandrea nu s-a putut obișnui nici după atâția ani cu pierderea suferită, trecerea în neființă a marii sale iubiri, Iurie Darie, alături de care a trăit 26 de ani. E convinsă că sufletul marelui actor a rămas acasă.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.11.2020, 17:37

”Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe. Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, spune Anca Pandrea care păstrează viu, la vârsta de 74 ani, numele celui ce i-a fost soț.

”Iubirea vine când vrea Dumnezeu, iar când la 40 de ani l-am întâlnit pe Iura ca iubit și ca tot, n-a mai existat niciun semn de întrebare pentru mine, a fost definitiv. Noi eram colegi la teatru de când aveam eu 27 de ani, dar n-aveam nicio treabă de genul acesta”, a mai spus Anca Pandrea despre relația sa special cu Iurie Darie, de a nașterea căruia s-au împlinit anul acesta 91 ani.

Deşi n-au ajuns niciodată  la Oficiul de Stare Civilă, Anca Pandrea şi Iurie Darie s-au cununat religios după ce el a cerut-o de soţie la emisiunea ”Din Dragoste” (TVR1)

FOTO: Gabriel Miron