”Las Fierbinți” se reîntoarce la Pro TV! Când începe noul sezon

0

”Las Fierbinți” se reîntoarce la Pro TV! Cel mai popular serial de televiziune de la noi, clasat pe prima poziție în topul producțiilor de mare audiență pe 2023, revine din 13 februarie a.c. cu un nou sezon. Anul trecut 1,7 milioane de români au urmărit în medie.

Giani, Firicel, Celentano, Bobiță, Dalida, Dorel, Brânzoi, Ardiles ori Vasile, primarul, s-au întors pe platoul de filmare din satul aventurilor lor Las Fierbinți. ”Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta. Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate”, a spus Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți.

Și Anca Dumitra, Gianina, salută noul sezon Las Fierbinți, care se întoarce pe micile ecrane. ”Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 13 februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului”.

Saga sătească Las Fierbinți a debutat în urmă cu 12 ani. De atunci s-au turnat mai bine de 450 de episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.