Laura Bretan împlinește astăzi 19 ani. “Din păcate nici anul acesta nu vin în România. Dar promit, la 20 de ani, concerte în tot atâtea orașe”

0
6

Laura Bretan, micuța soprană ce a uimit întreaga lume, ajungând în finala ”America’s Got Talent” din 100.000 participanți, a devenit domnișoară în toată regula. Artista împlinește astăzi 19 ani și a lansat un album chiar de ziua sa, ”World I See”.

Românca născută în Chicago ce a câștigat la doar 14 ani și ”Românii au talent” și-a dorit ca, la majoratul său, să urmeze un turneu în România, 18 ani în tot atâtea spectacole. Serie de concerte ce s-au anulat odată cu venirea pandemiei și nici anul acesta nu vede vreo șansă să întreprindă un turneu, așa că cel mai sigur, la anul. ”Intenționez cu echipa mea să reluăm organizarea turneului sub un generic totalmente schimbat- “20 de ani, 20 de orașe, 20 de concerte”. Prima dintre ele s-a și materializat: recent am lansat o linie de merchandising. Cei care doresc să afle mai multe despre activitatea mea îi aștept pe paginile mele de socializare”, ne spune puștoaica a căreui voce a  cucerit jurații de la ”America’s Got Talent” și care a primit un ”Disc de Aur” pentru vânzări discografice.

Urmașul ”Moromeților” este antrenor de arte marțiale. Fost campion mondial, Marius Tiță l-ar face mândru pe Marin Preda

Laura Bretan a cântat în duet cu Michael Bolton, Toto Cutugno și Placido Domingo Jr.

Înainte de pandemie, Laura Bretan a strâns un portofoliu profesional admirabil, duete cu Michael Bolton, Il Volo, Toto Cutugno, Matteo, fiul lui Andrea Bocelli, Placido Domingo Jr, a jucat în producția cinematografică ”Aria pentru Albrights”. De acemenea, a fost vedeta unor ceremonii sportive cu audiență colosală peste ocean, momente neprețuite pentru țara în care s-a născut, amintim, interpretarea imnului național american pentru echipa de fotbal american White Sox și echipa de baschet Chicago Bulls, amândouă din Chicago, în 2019. Născută într-o suburbia a metropolei sus amintită, părinții cântăreaței pop-opera Laurei Bretan sunt originari din Maramureș (tatăl)  iar mama din Hațeg, Hunedoara.

Prima poza cu burtica de gravidă a Nataliei Barbu! Îl face tătic la 66 ani pe milionarul Nicolae Sota