Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată. Încă nu s-a pronunțat divorțul și e-n scandal la partaj

În plin proces de divorț de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a devenit tătic din nou. La primele ore ale dimineții, Corina Caciuc, cuncubina sa a adus pe lume un băiețel.  Fostul jucător de fotbal, actualemente antrenor a anunțat și ce nume va purta cel de-al treilea moștenitor al său, Liam.

Laurențiu Reghecampf mai are doi copii, Luca, din timpul mariajului cu Mariana Pfiffer și Laurențiu Jr., băiatul său și al Anamariei Prodan. Corina Caciuc, iubita tehnicianului de la Universitatea Craiova a născut astăzi dimineață primul copil al celor doi. Micuțul este perfect sănătos și a primit notă maximă la naștere. ”Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, și-a exprimat bucuria antrenorul (46 de ani) în mediul online arătând și o poză de la maternitate și cu cel mai tânăr Reghecampf.

Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda de când sau căsătorit

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată. Încă nu s-a pronunțat divorțul de Anamaria Prodan

Povestea relației dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ar început în urmă cu doi ani. Antrenorul a zărit-o la un eveniment și și-a dorit să o cunoască. ”Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta”, i-a povestit Laurențiu Reghecampf lui Cătălin Măruță.

Ieri vedetă de televiziune, astăzi instructoare de yoga. Cum arată Marina Dina la 10 ani de când nu mai apare pe sticlă

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed