AcasăMoney&PeopleLavinia Miloșovici a deschis pentru băieții săi o mică afacere, ce are...

Lavinia Miloșovici a deschis pentru băieții săi o mică afacere, ce are legătură tot cu sportul. S-au împlinit 30 de ani de când a luat ultimul 10 din istoria gimnasticii mondiale

Lavinia Miloșovici rămâne un nume elogiat în lumea sportului pentru performanța de a lua ultimul 10 din istoria gimnasticii mondiale. Luna acesta, ceea mai valoroasă gimanstă a anilor ’90 împlinește 46 de ani și trăiește bucuria de a avea o familie frumoasă.

Chiar și afacerea sa este legată tot de băieții săi, o școală de fotbal petnru cei mici la Timișoara, unde sunt legitimați Cosmin Mihai, 10 ani și Andrei, 6 ani. Și soțul său, Cosmin Vânatu, ofițer de poliție, este pasionat de fotbal, fiind viecampion național cu echipa polițiștilor din Timișoara.

Cum ”Milo” știe ce înseamnă sportul de performanță, prin școala sa de fotbal marea sportivă a României  le asigură cele mai bune condiții de pregătire.

Lavinia Miloșovici a deschis pentru băieții săi un club de fotbal, la Timișoara

Originară din Lugoj, Lavinia Miloșovici a crescut într-o familie de sportivi (tatăl său a fost luptător de lot național iar mama sa a practicat voleiul). Performața de acum 30 de ani  a sportivei a intrat în istoria gimnasticii. La ediția din 1992, Milo, care va împlini 46 de ani pe 21 octombrie,  a cucerit pantru medialii pentru România: aur la sol și sărituri, argint cu echipa și bronz la individual-compus.

 Lavinia Miloșovici s-a retras din gimnastică în 1997, în toată cariera sa a strâns un total de 26 de medalii în marile competiţii, din care şase olimpice, 13 mondiale şi şapte europene. 11 dintre medaliile câștigate de ea sunt de aur.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.