Vedetă propriului reality show, Leo de la Strehaia s-a ales cu noi surse de inspirație. A fost condamnat la închisoare cu executare

Vedeta propriului reality show, Leo de la Strehaia și-a găsit noi surse de inspirație. Curtea de Apel București l-a condamnat la doi ani și jumătate cu executare pentru evaziune fiscală.

Invitat permanent în multe show-uri de televiziune în ultimii ani și protagonistul unui reality show online, cel ce s-a autointitulat ”prințul țiganilor” a mai fost arestat preventiv în urmă cu doi ani, ulterior eliberat și plasat sub control judiciar. Odată cu el a primit o condamnare în același dosar și mama sa, Maria Mihai zisă Patroana.

În primă instanță, pe 27 iulie acest an, Tribunalul București i-a condamnat pe Leo de la Strehaia, mama lui, Maria Mihai zisă Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai zis Mex, și vărul, Gheorghe Gheorghe, la câte 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, mai exact tentativă la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor și complicitate la această tentative.

Andreea Esca, TOP 3 gafe monumentale, în direct, la Pro TV! ” Uneori îmi vine să râd”

Leo de la Strehaia a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu executare

”Condamnă pe inculpatul MIHAI ION-STELICĂ la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare, cu executare în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat, prevăzută de art.32 alin.1 din Codul penal rap. la art.8 alin.1 din Legea nr.241/2005 (în reglementarea ulterioară modificării aduse prin Legea nr.55/2021) cu aplic. art.5 din Codul penal”, se arată în decizia instanței.

Pe numele său Ion Stelică Mihai, cel ce s-a făcut cunoscut în anii ‘90 drept sponsorul maneliștilor și despre care s-a tot afirmat că s-a îmbogățit din comerțul ilegal cu combustibil a fost trimis în judecată în 2017. Luna acesta, personajul Leo de la Strehaia a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare pentru înșelăciune într-un alt dosar penal, iar fiul lui, la un an și 2 luni de închisoare cu suspendare, însă decizia nu e definitivă.

Florin Salam, Vali Vijelie și Adrian Minune au băgat milioane de euro în imobiliare. Topul investițiilor maneliștilor

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed