Lider AUR, arestat pentru proxenetism

0
3
Lider AUR, arestat pentru proxenetism

Cârcu a devenit celebră în 2013, sub porecla “sexy peremista”, după un scandal monstru, în direct  la televizor, cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor.

 

Percheziții DNA la Apele Române în dosarul angajărilor politice. ”Animalul politic”, vizat

 

 

Pe numele Ancuţei Cârcu a fost emis un referat de arest preventiv, în dosarul „Proxeneţii de Tenerife”, în care mai sunt vizate alte trei persoane.

 

 

Proxeneţii duceau fetele în Tenerife şi Madrid pentru a le plasa pe stradă. În momentul în care prostituatele aveau clienţi erau obligate să raporteze tot: locaţie, sume încasate, cu cine merg etc.

 

Propunerile de arestare preventivă au venit după o serie de percheziții făcute de poliţişti și procurori, în 2 februarie, la Turda, dar şi în judeţele Argeş, Mureş, Giurgiu, Dâmboviţa, Suceava şi Dolj, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, şantaj, camătă şi influenţarea declaraţiilor.

 

Concomitent au fost percheziții și la Madrid şi Santa Cruz de Tenerife.

 

Ancuța Cârcu a devenit celebră drept “sexy peremista”, după un scandal monstru cu fostul lider al partidului, Corneliu Vadim Tudor. Mutată de câțiva ani din țară, a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR, formațiune politică votată masiv de către românii plecați în străinătate, la ultimele alegeri parlamentare.

 

Fostă peremistă, Ancuța Cârcu a anunțat pe pagina sa de Facebook că intră în AUR și că va „lupta pentru oameni”. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formațiunii politice „vocea tuturor românilor”.