AcasăEconomieLiderul PSD, critici la adresa ministrului Energiei: Lasă impresia că s-a calificat...

Liderul PSD, critici la adresa ministrului Energiei: Lasă impresia că s-a calificat la locul de muncă

”Nu fac parte din fan-clubul Virgil Popescu. Au fost multe semnale, încă de anul trecut, că ne îndreptăm către o criză energetică. Trebuiau luate nişte decizii rapide, nu trebuia să aşteptăm că ele se vor rezolva de la sine. Îmi lasă o impresie, un fel, s-a calificat la locul de muncă. Este nepermis pentru un asemenea portofoliu şi într-o asemenea criză energetică. Am o problemă, nu am văzut niciodată de la Ministerul Energiei – iarăşi un lucru frustrant, la un moment dat se încerca să se mute către alte instituţii de reglementare din statul român – vina. Să mă ierte Dumnezeu, politica în energie o face Ministerul Energiei”, a declarat Ciolacu, miercuri seară, într-o emisiune la B1 Tv.

 

Liderul PSD a admis că şi Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei ”are greşeli majore pe care trebuie să şi le asume”, arătând că instituţia trebuia să atragă atenţia asupra situaţiei care urma. 

 

El a susţinut că dacă în luna aprilie nu s-ar fi luat decizii cu privire la piaţa energiei, inflaţia ar fi ajuns la 26%.

Ultimele Articole