Lidia Buble, condamnată definitiv la un an de închisoare! A mituit doi polițiști de la Rutieră

De astăzi, Lidia Buble intră oficial în galeria vedetelor care au condamnări penale. Conform deciziei comunicată astăzi de Curtea de Apel București, solista a primit un an de închisoare cu suspendare, pentru mituirea a doi polițiști de la Brigada Rutieră.

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de DIICOT după ce, în urmă cu doi ani, a mituit doi polițiști pentru a nu fi testate cu aparatul etilotest. Vedeta a fost audiată de DIICOT, ulterior trimisă în judecată.

La momentul faptei, solista a fost oprită în trafic la un control de rutină. Buble (29 ani) a apelat telefonic o ”cunoștință” care a sfătuit-o să le ofere o sumă polițiștilor, însă, ghinion, apelurile respectivei persoane erau urmărite de polițiști într-un alt dosar, de trafic ce droguri.

Lidia Buble, condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare!

 Deși polițiștii urmăreau o tranzacție cu supefiante, au aflat și de situația vedetei, și de mita primită de cei doi polițiști care au suportat și ei consecințele faptei lor.

(…) inculpaţii, în calitate de lucrători de poliţie în cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, au pretins şi primit mită, suma de 900 lei, de la o inculpată, pe care au oprit-o în trafic, pentru efectuarea unui control de rutină”, se arată într-un comunicat remis presei la vremea respectivă de de DIICOT.

Curtea de Apel a respins apelul depus de artistă, fiind menținută pedeapsa decisă de Tribunaul București în 2022. Lidia Buble va efectua pedepsa sub supraveghere (stabilind un termen de 2 ani) și  efectuarea a 90 de zile de muncă în folosul comunității. Cel mai probabil se va înscrie la agenția de Ocupare a Forței de Muncă ori Direcția generală de asistență socială.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed