Lisa Marie Presley va fi înmormântată lângă tatăl său, la Graceland. Mormântul va deveni parte din muzeu

Lisa Marie Presley, celebra fiică a legendarului Elvis, ce a murit fulgerător, săptămâna trecută, în urma unui stop cardiac, va fi înmormântată la Graceland.

 Trupul artistei ce i-a fost soție și lui Michael Jackson, va fi depus lângă cel al tatălui său și al fiului său, care și-a luat viața în 2020. Benjamin Keough, fiul său și al muzicianului Danny Keough, s-a sinucis, la 27 de ani, șocul fiind unul extrem de mare pentru mama sa care nu și-a mai revenit. Benjamin a fost înmormântat lângă bunicul său. În curtea domeniului mai sunt înmormântați și alți membri ai familiei, inclusiv parinții lui Elvis Presley dar și bunica ”regelui”.

Lisa Marie Presley va fi înmormântată lângă tatăl său, la Graceland

Domeniul Graceland din Memphis, Tennessee, fosta casă lăsată moștenire de Elvis Presley, funcționează astăzi ca muzeu dedicat regelui rock’n’ roll-ului. O afacere colosală, vizitată anual de jumătate de milion de admiratori.

La Graceland, locul unde, de la deschiderea sa, începutul anilor ’80, a fost vizitat de circa 2 miliarde de admiratori, este casa unde Elvis și Priscilla Presley au locuit și unde starul a murit. Ca și fiica sa, decesul a survenit tot în urma unui stop cardiac.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed