Liviu Vârciu a băgat 400.000 de euro într-o vilă și a avut un șoc când i-a venit factura la gaze. Ce decizie a luat după ce a plătit 55 milioane

0

Liviu Vârciu a reușit să termine în sfârșit, după patru ani de muncă și investii, vila mult dorită. 400.000  de euro a înghițit casa visurilor sale de la marginea Pădurii Băneasa, care are buncăr antiatomic, chiar și minicinema și, când i-a venit prima factură la gaze, i s-a făcut rău.

Factură care este mai mare decât ratele pe care trebuie să le plătească lunar, 55 milioane de lei.

Urmează ani de muncă pentru a plăti creditele și datoriile în care s-a băgat pentru a-și îndeplini visul, iar acum solistul și prezentatorul de televiziune a luat măsuri economice și va trebui să bage casa iar în șantier. Majoritatea românilor de plâng de facturi foarte mari la energia electrică ori gaze însă pe Liviu Vârciu, venirea ierii și valul de scumpiri l-au băgat în depresie. În cele din urmă, Vârciu s-a văzut nevoit să ia o altă decizie importantă care ar trebui să influențeze prețul utilităților:

Liviu Vârciu a băgat 400.000 de euro într-o vilă și a avut un șoc când i-a venit factura la gaze

Liviu Vârciu a băgat 400.000 de euro într-o vilă

”Îmi pun panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum. Cât despre gaze, mi-a venit 55 de milioane (factura-n.r.)”, s-a plâns Vârciu care mărturisește că nu reușește să strângă niciodată bani.

„Nu reușesc să strâng niciun ban. Eu am trăit fără bani, am știut ce înseamnă să îți răspundă cineva la celălalt capăt al telefonului și să mă împrumute, așa că nu pot să refuz pe nimeni. Mai am certuri cu doamna (nr. soția lui, Anda Călin) care îmi zice să nu mai dau că nu o să-i mai văd înapoi”, spune Vârciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.