Este anul investițiilor imobiliare  pentru Liviu Vârciu. I-a luat apartament de lux fetiței sale!

Liviu Vârciu trăiește pe picior mare. S-a mutat recent într-o cochetă vilă din nordul Bucureștiului, în care a băgat 400.000 de euro, și a reușit să-și așeze și fata cea mare la casa ei.

Vedeta Antena 1 i-a achziționat Carminei, fiica sa de 20 de ani, un apartament într-un complex rezidențial din Capitală. Tânăra, student la junalism, a decis că este momentul să înceapă un nou capitol în viața sa și s-a mutat de la Arad la București, să fie mai aproape de tatăl său. Vârciu (41 de ani) care mai are doi copii cu Anda Călin, Liviu Matei și Anastasia.

Apartamentul a fost luat cu credit bancar, căci Vârciu abia ce a reușit, după cinci ani de eforturi și muncă să închidă șantierul la propria-i casă, situată la limita Pădurii Băneasa. ”Bineînțeles, trebuie să-i iau mașină și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut”, a spus despre planurile sale Liviu Vârciu.

Este anul investițiilor imobiliare  pentru Liviu Vârciu

Simona Halep a primit o supermașină de ziua sa! ”Sunt îndrăgostită”

Este anul investițiilor imobiliare pentru Liviu Vârciu. I-a luat apartament de lux fetiței sale!


De-alungul anilor, Liviu Vârciu nu a avut tocmai o relație tocmai apropiată cu fiica și mama acesteia. Însă, odată ce Carmina a crescut, au depășit această stare. ”Au trecut vremurile rele. Cu tata sunt bine și mă bucura asta. Ne înțelegem super și, cum am mai zis, uneori parcă nu e tata, parcă e fratele meu mai mare”, zice fiica cea mare a vedetei Antena 1.

„Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea, pentru că este în București, nu mai e în Arad. Ce a fost în trecut, a fost, contează ce o să fie de acum încolo. Am șters tot, viața merge înainte, nu trăim cu trecutul. Niciodată nu este prea târziu să fie bine. Important este că țin legătura, vorbesc, se văd, ea merge la el” a spus Ami Teiceanu, mama Carminei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed