Liviu Vârciu nu poate trăi fără datorii! ”Cred că dorm mai bine așa!” Cât are de returnat și ce pasiune îi mănâncă banii

Liviu Vârciu nu poate trăi fără datorii și chiar el recunoaște asta. La acest moment estimează că are de dat circa 70.000 de euro dar și de încasat, doar 15.000 de euro.

În anii 2000, Vârciu era unul dintre cele mai bine plătite vedete ale scenei muzicale – cu grupul LA-, și recunoaște că a rămas cu răsfățul acelor vremuri. Ani când, alături de Aurelian Ciocan și Adrian Zainea, câștigau și 10.000 de dolari pe seară. Deși pare un subiect sensibil, prezentatorul Antena 1 nu se ascunde, ba chiar face haz de necaz de situația în care se tot împrumută și nu îi este foarte clar cum îi va returna. Vârciu (42 de ani) și-a identificat o parte din vină, faptul că iubește să aibă mașini clasice, pe care le recondiționează. Cheltuieli cu care nu este de acord soția sa.

Liviu Vârciu nu poate trăi fără datorii! ”Cred că dorm mai bine așa!”

”Comentează încontinuu, urlă, țipă, dar n-am ce să-i fac, că asta e pasiunea mea. Nu joc, nu mă droghez, mai nou nu beau. M-am lăsat și de fumat, ce să fac, îmi iau mașini”, a mai spus Vârciu care are în garaj mai multe mașini sport, retro, două de producție japoneză. Prezetatorul a păstrat și restaurant și o Barchetta di 1996,  decapotabila care a filmat videoclipul ce însoțește piesa ”Ochii tăi” în anii 2000.

Din cauza mașinilor sale, parcate în jurul casei, vecinii s-au arătat deranjați căci, colecția sa de vechituri ocupă aproape toată parcarea. ”Sunt ruginite, funcţionează, dar cutia nu mai schimbă.Bag bani, dar am prieteni care mă ajută, nu mai plătesc cât ar trebui la vopsit”, spune despre pasiunea sa costisitoare.Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed