Locul în care un cotlet de porc costă 5,25 lei, iar porția de piure de cartofi este 1,5 lei

0

Cantina Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”  (TUIASI) din Iaşi reprezintă locul în care servesc masa zilnic aproximativ 700 de studenți și profesori. Prețurile mici și gama largă de preparate fac din cantina studențească una dintre cele mai mari afaceri cu mâncare din zonă.

O ciorbă de perișoare costă 4,7 lei, un cotlet de porc la tavă –5, 25 lei, chifteluţe din carne de porc – 4,7 lei, o friptură din ceafă de porc – 5,1 lei, un şniţel din piept de pui – 5,85 lei, o friptură din carne de vită – 4,3 lei, o tochitură din ceafă de porc, cu ou, brânză şi mămăligă – 8,8 lei. Şi garniturile sunt la fel de ieftine. O porţie de piure de cartofi costă 1,5 lei, pilaf din orez – 1,5 lei sau cartofi rumeniţi la cuptor – 1,5 lei. O salată din varză albă costă doar 1 leu, gogoşari în oţet –1,88 lei sau castraveţi în oţet – 1,25 lei. O apă plată la 500 ml costă 2 lei , iar un suc natural de mere, de 200 ml – 4 lei. Deserturile sunt şi ele la preţuri foarte mici. Un ecler cu ciocolată costă 3,76 lei, o ruladă diplomat sau din caramel –3,4 lei, iar rulada de ciocolata – 4,35 lei.

Articolul integral pe ziaruldeiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.