AcasăMoney&PeopleLora recunoaște, banii chiar o fac fericită! ”Îmi amintesc cât de capabilă...

Lora recunoaște, banii chiar o fac fericită! ”Îmi amintesc cât de capabilă am fost”

Banii pot cumpăra fericirea, este demonstrat științific, iar Lora este de acord cu studiul. A plecat de acasă la 20 de ani, cu 100 de lei în buzunare și o geacă împrumutată, iar astăzi este una dintre cele mai cunoscute și bine plătite soliste din showbizz-ul autohton.

Fosta prezentatoare Pro TV a împlinit 40 de ani, experiență de viață în urma căreia poate concluziona lucrurile care o fac cu adevărat fericită, trei la număr. ”Fanii, banii și anii. Banii pentru că îmi amintesc cât de capabilă am fost și sunt. Am o situație mai OK pentru că am muncit și reușit și că a fost corect cum am gândit”, spune solista care a luat o lungă pauză de la cântat și afaceri și și-a permis o lungă vacanță, de trei luni, în Bali.

Lora recunoaște, banii chiar o fac fericită!

Pe numele său Laura Petrescu, Lora și iubitul și managerul său artistic au un atelier creații vestimentare la Târgoviște, o linie de încălțăminte și produse de îngrijire (fabricate respectând rețetele lăsate de mama solistei, farmacistă).

Creme hidratante pentru femei, testate și aprobate, pe care le-a lansat pe piață în colaborare cu un mare producător de produse cosmetice și care se bucură de succes, însăși artista fiind model în campania publicitară.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.