Loredana își vinde ziua de naștere pentru reabilitarea unui spital de pediatrie ”În acest spital vin anual peste 30.000 de copii”

Loredana cântă de ziua de naștere pentru a strânge bani necesari reabilitarii etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Pitești.

Toți cei vor să se numere printre privilegiații prezenți la ziua de naștere a artistei (10 iunie a.c., ora 21.00) și la concertul acesteia, ce va avea loc la un club din București, trebuie să cumpere bilete. Întreaga sumă va fi donată Asociației Medici pentru România care se ocupă de reamenajarea secției de pediatrie.

”Anul acesta, de ziua mea, vreau să sărbătorim acest proiect. Reabilitarea etajului 6 de la Pediatrie Pitești m-a impresionat încă de la început, pentru că în acest spital vin anual peste 30.000 de copii, din 3 județe. M-am gândit imediat la ce înseamnă condiții și îngrijiri medicale mai bune pentru ei toți. Cel mai frumos cadou pe care mi-l pot face cei care vor să sărbătorim împreună ziua mea de naștere este să vină la acest concert, pentru că banii strânși din vânzarea biletelor vor fi redirecționați către reabilitarea etajului 6”, spune Loredana.

Pe 10 iunie a.c., Loredana, solista simbol a muzicii românești, împlinește 52 de ani. Cariera sa se întinde pe mai bine de 35 ani, cu sute de mii de difuzări la radio, mii de concerte, sute de ore de emisiuni tv, filme, albume vândute și nepieritoare hituri din muzica românească. ”Bună seara, iubito” (1988) a rămas cea mai cunoscută melodie a sa.

Irinel Columbeanu și-a încheiat trilogia sa scrisă. Acum își vrea viața oglindită într-un film

Loredana își vinde ziua de naștere pentru reabilitarea unui spital de pediatrie ”Ne-am simțit onorați”

”Ne-am simțit onorați și plăcut surprinși atunci când Loredana Groza ne-a spus că vrea să dedice concertul strângerii de fonduri pentru această campanie. Activitatea noastră este dedicată îmbunătățirii sistemului medical din țară, iar proiectul de la Pitești este doar primul dintr-o serie de 5 proiecte de reabilitare ale secțiilor de pediatrie din mai multe spitale din România. Ca să putem începe lucrările de renovare la Pitești avem nevoie să strângem suma de 500.000 de euro. Până acum am ajuns la 100.000 de euro din total și cu ajutorul Loredanei și al tuturor celor care vor veni la concert suma aceasta va crește”, spune doctor  Alexandru Costache, Președintele Asociației Medici pentru România.

Biletele s-au pus în vânzare, prețul acstora fiind între 129 și 249 (VIP, loc la masa) și se găsesc în format electronic.

Saga Festival: 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed