x


  • EUR
    4.7340
    USD
    4.2129
string(16) "instant-articles"

Lovitura care i-ar putea fi FATALĂ lui Liviu Dragnea

Războiul de proporții declanșat în urmă cu câteva aproximativ 2 săptămâni, între edilul Capitalei Gabriela Firea și liderul social-democraților, Liviu Dragnea, are să se tranșeze mai devreme decât ne-am fi așteptat.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.09.2018, 9:17

28 de PSD-işti pregătesc răscoala

 

Concret: surse din interiorul PSD au dezvăluit pentru PSnews.ro că până vineri, 14 septembrie, 28 de de PSD-işti (preşedinţi de organizaţii şi membrii CEx) vor redacta o scrisoare ce va produce un adevărat cutremur în interiorul PSD. Mai exact, în scrisoarea redactată de cei mai sus menţionaţi, se va cere atât convocarea Comitetului Executiv Naţional al PSD, precum şi discuţii referitoare la poziţia adoptată de Liviu Dragnea la conducerea partiduluiconform psnews.ro.

 

Sursele PSnews au declarat că cei 28 de PSD-işti vor merge să depună personal scrisoarea la sediul PSD din Kiseleff, apoi vor organiza un eveniment prin care îşi vor expune toate nemulţumirile legate de actuali paşi ai partidului aflat sub conducerea lui Liviu Dragnea. Mai mult, se pare că cei 28 de ”răzvrătiţi” îi vor da mari bătăi de cap actualului şef al social-democraţilor, întrucât aceştia intenţionează să ceară un vot pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, exprimându-şi astfel un vot de susţinere pentru Gabriela Firea, aflată în război deschis cu acesta.