x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(8) "companii"

Lovitură fatală pentru Astra Asigurări

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a demarat ultimele proceduri pentru a îşi recupera o datorie de 93 de milioane de lei de la Astra. Compania de stat a instituit deja poprire pe toate conturile asigurătorului aflat în administrare specială, cu probleme financiare majore. Executorul judecătoresc desemnat a trecut deja la procedurile finale.

Autor: Ionut Lupescu | Sursa: economica.net | Publicat: 03.04.2015, 7:00

Astra Asigurări este foarte aproape să primească o lovitură ce se poate dovedi fatală. Companiei aflate deja în administrare specială urmează să i se retragă din conturi aproximativ 93 de milioane de lei sau echivalentul a peste 20 de milioane de euro. Beneficiarul banilor este Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale care are deja o hotărâre definitivă şi irevocabilă în acest sens, emisă de un complet al Curţii de Apel Bucureşti.

” În orice moment banii pot fi retraşi din conturi. Executorul judecătoresc desemnat a demarat deja procedurile finale. A fost ridicată o copie legalizată a deciziei Curţii de Apel, au fost notificaţi şi debitorii”, arată persoane apropiate situaţiei. Pe conturile Astra Asigurări există instituită o poprire încă de anul trecut, când CNADNR a obţinut o încuviinţare în acest sens de la Tribunalul Bucureşti.

mai multe, pe economica.net