LPF reuneşte cele şase pachete într-unul singur şi vrea să obţină 100 de milioane cu TVA inclus

0
1
LPF reuneşte cele şase pachete într-unul singur şi vrea să obţină 100 de milioane cu TVA inclus

“Reprezentanţii cluburilor reuniţi astăzi la sediul LPF au decis să vină în întâmpinarea celor care au licitat deja pentru drepturile TV – şi mă refer aici la RCS, la Dolce, la Antena 1 şi chiar la TVR – şi să formăm un singur pachet din cele şase rămase nevândute. Ne dorim o sumă care să se apropie cu ce a fost până acum şi bineînţeles un plus. Ne gândim că pentru şase pachete 100 de milioane de euro care să includă şi TVA-ul este o sumă corectă”, a spus Iancu.

LPF va vinde pachetul cu drepturi TV cel mai probabil prin încredinţare directă, susţine oficialul grupării FC Timişoara.

“S-a stabilit o comisie, iar eu am fost delegat să vorbesc în numele cluburilor despre vânzarea pachetului de drepturi TV. Pachetul va fi vândut fie prin încredinţare directă, fie prin licitaţie, iar acest lucru o să se decidă în cadrul următoarei Adunări Generale a LPF. Dar noi credem că acest produs va fi vândut prin încredinţare directă pentru că sunt televiziuni bine intenţionate şi nu vrem să le punem într-o concurenţă în care preţul să urce foarte mult”, a explicat Iancu. Citeşte mai mult pe www.mediafax.ro