AcasăMoney&PeopleMagda Pălimariu, de la Pro Tv la propriul business: ”Am creat bijuterii...

Magda Pălimariu, de la Pro Tv la propriul business: ”Am creat bijuterii care să mă reprezinte”

Deși o vedem aproape zilnic la Pro Tv, Magda Pălimariu se ocupă de o mică afacere proprie ”la domiciliu”, în timpul liber. Frumoasa de la meteo (42 de ani) creează bijuterii și se implică în propriul stil vestimentar prin tipare originale, proprii.

”Îmi plac foarte mult accesoriile, hainele elegante, iar fetele care mă urmăresc pe social media mă întreabă adesea despre ținutele mele, despre bijuterii.Am pus în practică tot ceea ce am învățat de-a lungul timpului, tot ceea ce-mi place mie și am creat bijuterii care să mă reprezinte, dar și o linie vestimentară, cu ținute feminine, pe care le port adesea la meteo”

Magda Pălimariu, de la Pro Tv, la propriul business

Cel mai bun gimnast român a semnat cu Survivor

Magda Pălimariu: ”Am creat bijuterii care să mă reprezinte, dar și o linie vestimentară”

spune Magda Pălimariu despre micuța sa afacere, dar de care este foarte mândră. ”Sunt pasionată de pictură și de confecționarea bijuteriilor. Atunci când am timp, învăț cum se fac bijuteriile și încerc să creez diferite modele. Mă documentez în legătură cu semnificațiile pietrelor folosite și cu felul în care le pot combina, să iasă un model reușit”, adaugă sibianca ce, recent, s-a căsătorit tot cu un anteprenor.

Este vorba de Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț Româno-Norvegiene, CEO al unei rețele de clinici și laboratoare stomatologice în Norvegia și Ungaria.

Loredana, Andra și Jukebox vor cânta la luxoasa nuntă a lui Cristian Burci din Abu Dhabi

 

 

Ultimele Articole