Magicianul Robert Tudor stă cu chirie și construiește 13 case. Recunoaște că banii nu i-au venit din scamatorii

Din magie, Robert Tudor speră să termine 13 case. Este vorba de un mic ansamblu rezidențial la care popularul rege al scamatoriilor a început munca la Dragomirești-Vale.

Terenul de la marginea comunei unde s-a născut și a copilărit, l-a moștenit de la părinții săi, originari din aceeași zonă situată în imediata vecinătate a Capitalei. Deși locuiește cu chirie în prezent, în nordul Capitalei, cunoscutul showman de magie se gândește cu  mult optimism la momentul în care casele pe care le va scoate la vânzare vor fi gata. Proiectul aprobat de primărie prevede și o stradă ce leagă casele, căreia Robert Tudor i-a găsit un nume potrivit.

Magicianul Robert Tudor sta cu chirie și construiește 13 case! ”Oamenii mă știu magician. Dar la Dragomirești fac un cartier de 13 case, iar strada se numește Strada Magicianului. Voi locui pe Strada Magicianului, nr. 1”, spune Robert Tudor despre proiectul pe care îl trâmbițează în mediul online, ce va fi ridicat pe terenul moștenit.Ți pe care a început deja organizarea otilităților curente.

”Am avut noroc cu acst teren. Mai vând din el, iar cu banii rămași construiesc”, adaugă magicianul Robert Tudor (38 de ani) care și-a început activitatea ca angajat al unui cunoscut lanț de fast food-uri, apoi clown, mascotă a restaurantelor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed