Mâine va avea loc finala Eurovision 2021. Ceremonia va fi transmisă ÎN DIRECT de TVR

Mâine va avea loc finala Eurovision 2021. Reprezentanta țării noastre nu a reușit să treacă de semifinală, dar, mare surprinză, Republica Moldova nu numai că s-a calificat, ci se află  pe lista favoritelor Eediției din acest an a popularului concurs de televiziune.

După cele două semifinale în care artiștii s-au aflat sub semnul competiției, ediția 65 a Eurovision Song Contest (Rotterdam, Olanda) se apopie de o nouă finală. Cea mai importantă competiție muzicală europeană a început marți seara, cu o primă semifinală. Una în care România a ratat, pentru a treia oară consecutiv, șansa să ajungă în finală. Mâine seară concursul de televiziune își va desemna marele câștigător.

Se întorc spectacolele în aer liber! De astăzi, bucureștenii au parte de multe CONCERTE

Mâine va avea loc finala Eurovision 2021. România iar nu are reprezentant

Mâine va avea loc finala Eurovision 2021! Surpriză de proporții, s-a calificat reprezentanta Moldovei, Natalia Gordienko (FOTO), care este este la a doua sa participare la Eurovision, dupa cea din 2006. În viata privata, frumoasa basarabeancă este mama unui băiețel care are patru ani, însă nu a divulgate niciodată numele tatălui copilului său.

Finala Eurovision va fi transmisă de TVR 1 de la ora 22:00. Ca și semifinalele, ceremonia va avea loc în grandioasa Ahoy Arena din Rotterdam, în sală fiind acceptați 3500 spectatori. Exceptând anul trecut, anual între 100 și 600 de milioane de telespectatori aleg să se uite la concursul de nivel internațional.

Ion Dischiseanu va fi înmormântat mâine, cu onoruri militare. Trupul neînsuflețit al marelui actor a fost depus astăzi, la Nottara

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed