AcasăMoney&PeopleMălăele strânge ”tovarășii” pe 23 august la un spectacol ca în Epoca...

Mălăele strânge ”tovarășii” pe 23 august la un spectacol ca în Epoca de Aur

Mălăele strânge ”tovarășii” pe 23 august să sărbătorească Ziua Națională din Epoca de Aur.

Ineditul spectacol umoristic dedicat de marele actor ”oamenilor muncii” va avea loc la Teatrul de Vară Herăstrău, din distribuția sa urmând să facă parte Bogdan Mălăele și cântărețul preferat al familiei Mălăele, Radu Captari. Ziua Națională din ”Epoca de Aur”, pe care românii o sărbătoreau cu mult fast prin parade și demonstraţii ale oamenilor muncii, cântece pioniereşti, marşuri militare sau spectacole omagiale, este pusă sub semnul unei veritabile parodii la adresa comunismului sau a oricărei forme de totalitarism din viața noastră.

La mulți ani, Octavian Ursulescu, vocea celor mai frumoși ani ai muzicii ușoare. 

Horațiu Mălăele strânge ”tovarășii” pe 23 august la un spectacol ”muncitoresc” ca în Epoca de Aur

Cu ironie, profunzime și umor, Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate urmând să abordeze în spectacol teme variate dintr-o perspectivă satirică, presărate cu momente de improvizație, dialoguri sau monologuri surprinzătoare, intersectate cu melodii și refrene comuniste ale căror mesaje au rămas încă vii. Un act artistic ce va dovedi- promit organizatorii- că nu poți să nu îl iubești pe Horațiu Mălăele atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

Marele artist, actor, regizor și caricaturist Horațiu Mălăele va împlini luna acesta 69 de ani. Îi va serba ziua de naștere pe scenă, la Teatrul Național din București, în două dintre cele mai iubite spectacole ale sale (”Dineu cu proști” și ”Take Ianche și Cadâr”, în care va juca alături de Răzvan Vasilescu, Mihai Constantin.

Nu-ți vine să crezi ce meserii de bază au unele vedete. Tinichiu auto, contabil, miner, ospătar ori inginer

Ultimele Articole