„Mamaia s-a manelizat”. Primarul nu mai vrea să vadă salam pe timp de vară

0
5
„Mamaia s-a manelizat”. Primarul nu mai vrea să vadă salam pe timp de vară

Primarul Vergil Chiţac a declarat, potrivit Adevarul.ro, că există constituit un Comandament Litoral 2021, în care sunt implicate toate instituţiile din oraş, care va elabora un Regulament al staţiunii Mamaia.

„Eu cred că încă mai avem turism în Mamaia, deşi sunt unii sceptici care spun că Mamaia nu mai este staţiune. Turismul estival trebuie să se desfăşoare civilizat”, spune primarul.

 

 

 

Complimentul pe care l-a primit Șoșoacă din partea unuia dintre cei mai râvniți burlaci ai României

 

 

 

Mai departe, Chiţac a vorbit despre cum arată turismul în această staţiune.

„Turismul în Mamaia s-a manelizat. Acolo trebuie să opereze cei care au hoteluri şi restaurante, în condiţii civilizate şi cu respectarea legii”.

 

 

Cum vezi viitorul copilului tău? Aplică acum pentru o bursă de antreprenoriat prin VERTIK Junior.

 

 

În urmă cu câteva zile, edilul a vorbit într-un interviu acordat cotidianului Focus Press despre o Hotărâre de Guvern din anul 2001 care obligă primăria să interzică în Mamaia comercializarea unor anumite tipuri de alimente.

 

„Acolo fac business operatori în turism care au hoteluri şi restaurante şi mi se pare o concurenţă neloială. Pe de altă parte, se umple Mamaia de gunoaie, ori asta este staţiune turistică. Acesta este doar un exemplu, dar sunt mult mai multe exemple. Încet, încet o să facem ca turismul să fie civilizat”.

 

Vergil Chiţac nu a dorit să comenteze mai mult pe această temă, explicând că a spus doar atât în acel interviu: „să nu mai vindem salam în Mamaia pe timp de vară. Mi se pare de bun simţ.”

 

Regulamentul pentru staţiunea Mamaia ar putea fi finalizat într-o lună, mai arată primarul Vergil Chiţac.