Managing Partners noi pentru casa de avocatură Garrigues

Vives și Gómez-Barreda vor prelua atribuţiile de la José María Alonso şi Miguel Gordillo.

Fernando Vives s-a alăturat casei de avocatură în 1986 și a fost numit partener al firmei în 1998, iar din 2001 este directorul şi coordonatorul naţional al Departamentului Corporate/Drept comercial al Garrigues. Este specializat în corporate finance, reorganizări şi tranzacţii M&A și oferte de licitaţii.

Ricardo Gómez-Barreda lucreaza la Garrigues din 1982, si este partener din 1993. Din 1998, este directorul şi coordonatorul naţional al Departamentului de Taxe al Garrigues. Face parte din conducerea Taxand, o alianţă globală de firme independente specializate în taxe, al cărei membru fondator este Garrigues şi care are în prezent peste 2000 de avocați din aproximativ 50 de firme din întreaga lume.

Casa de avocatură estimează să încheie anul fiscal 2009 cu venituri din onorariile de specialitate de peste 330 mil. euro, la un număr de peste 2600 de angajați.

Garrigues a intrat în România în vara anului trecut, printr-un parteneriat cu firma locală de profil Mareș și Asociații și are în prezent 15 avocați.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed