Maneliștii și-au făcut intrarea în Metaverse-ul lui Zuckerberg. Cum arată NFT-ul lui Florin Salam /FOTO!

Capii lumii manelelor se aliniază curentelor actuale și își fac debutul în Metaverse-ul lui Mark Zuckerberg.

Printre cei care au investit în NTF-uri în universul virtual de miliarde de dolari al boss-ului de la Facebook și Instagram se numără Florin Salam și Andrei Velcu, alias Tzanka Uraganul, care și-au trâmbițat debutul în imensitatea virtuală ce atrage investiții de miliarde de dolari.

Se estimează că, până în 2024, lumea virtuală Metaverse să se dezvolte cu investiții de 800 de miliarde de dolari.  NFT-urile celor doi soliști vor fi într-un continuu duel, așa cum se promovează ”deschinderea” maneliștilor în Metaverse.

Maneliștii și-au făcut intrarea în Metaverse-ul lui Zuckerberg

Salam și Uraganu’ și-au făcut intrarea în Metaverse-ul lui Zuckerberg

 ”Vrem să ducem stilul nostru muzical la un alt nivel. Vom concura împreună în realizarea celui mai mare proiect NFT din România”, au spus cei doi populari cântăreți de manele și muzică de petrecere.

”Este platforma în care tu, alături de artistul preferat poți să investești. Achiziționează-ți propriul tău NFT și ridică-ți titulatura, sub marca înregistrată a legendarului Florin Salam. Vei avea acces la colecția și comunitatea artistului tău preferat”, își recrutează investitorii Florin Salam pe propriul site dedicat acestui proiect digital prin care crede că face cunoștință iubitorilor manelelor cu lumea viitorului.

Până acum, în Metaverse au debutat doar două artiste românce, Irina Rimes, care a fost scanat și digitalizată într-un proiect concertistic, și Inna.

Maneliștii și-au făcut intrarea în Metaverse-ul lui Zuckerberg
Tzanka Uraganu’ și-a făcut intrarea în Metaverse-ul lui Zuckerberg

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed