AcasăEconomieMarcel Boloş şi Petre Daea, vizită la Amenajarea de Irigaţii Pietroiu-Ştefan cel...

Marcel Boloş şi Petre Daea, vizită la Amenajarea de Irigaţii Pietroiu-Ştefan cel Mare pentru a înţelege mecanismul de funcţionare / MIPE: Este vizată identificarea de surse de finanţare din fonduri europene pentru investiţii în utilizarea eficientă a apei

”Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Ioan Boloş şi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, au vizitat în cursul zilei de astăzi Amenajarea de Irigaţii Pietroiu-Ştefan cel Mare. Scopul deplasării a fost de a înţelege în detaliu modul de funcţionare şi de realizare a acestor mecanisme, pentru viitoarele discuţii cu reprezentanţii Comisiei Europene”, a transmis, miercuri seară, MIPE, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a precizat că este vizată identificarea de surse de finanţare din fonduri europene pentru investiţii în utilizarea eficientă a apei, care să sprijine sectorul agroalimentar şi fermierii din România. 

”Ministrul Marcel Boloş susţine alinierea investiţiilor la tendinţele actuale din domeniu, pentru ca acestea să fie la standardele solicitate de către Uniunea Europeană”, a mai transmis ministerul.  

 

 

Ultimele Articole