Marcel Ciolacu, surprins sfidând toate regulile impuse de pandemie

0
15
Marcel Ciolacu, surprins sfidând toate regulile impuse de pandemie

Fotografiile difuzate de Realitatea Plus vin la o săptămână de la prelungirea stării de alertă și intrarea în vigoare a regulilor anticoronavirus.

 

Nave românești ale Poliției de Frontieră, acuzate de practici ABUZIVE împotriva imigranților

 

„Schimbarea la față” la care a recurs în ultima săptămână liderul PSD, prin aducerea în partid a unor medici epidemiologi cu renume, ca Adrian Streinu-Cercel sau Alexandru Rafila, pare pentru moment compromisă, după apariția acestor imagini. Marcel Ciolacu s-a remarcat în cele aproape opt luni de epidemie prin încălcarea frecventă a regulilor de protecție, de la nepurtarea măștii, deloc, sau purtarea incorectă, sub bărbie, până la prezența alături de mai multe persoane decât era permis și fără distanțare socială.

 

Nave românești ale Poliției de Frontieră, acuzate de practici ABUZIVE împotriva imigranților

 

Liderul PSD a fost surprins în seara de sâmbătă, la masă, alături de alte zece persoane, la restaurantul pensiunii „Țara Luanei” din Sărata Monteoru, județul Buzău, potrivit Realitatea Plus.

 

După cum se observă din imagini, în total sunt 11 persoane la masă, fără să fie respectată nicio regulă de distanțare socială. Pot fi recunoscuți cu ușurință Marcel Ciolacu și fostul premier Mihai Tudose, care stau unul lângă altul.

 

Persoanele care stau la masă nu poartă mască, iar numărul persoanelor nu este cel pe care îl prevede Hotărârea de Guvern prin care s-a prelungit starea de alertă la nivel național.

 

Prima reacție din PSD după difuzarea fotografiei a venit din partea purtătorului de cuvânt Lucian Romașcanu care a declarat că „lucrurile nu au stat chiar așa” cum se observă în fotografie. Totodată, acesta a menționat că regretă incidentul și că mesajul pentru populație este să se respecte regulile de protecție date de autorități pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului.