Marcel Ciolacu vede un premier PSD după alegerile parlamentare

0
14
Marcel Ciolacu vede un premier PSD după alegerile parlamentare

Marcel Ciolacu a vrut să întoarcă în favoarea lui afirmația lui Orban, care spusese că „premierul e desemnat de partidul care câştigă alegerile”. Orban a făcut această afirmație în contextul în care USR-PLUS vorbește despre Dacian Cioloș când vine vorba despre șeful Executivului după alegerile parlamentare.

 

Dat afară din PSD, Cătălin Rădulescu anunță că va candida la alegeri alături de Șerban Nicolae și Pleșoianu

 

„Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: «Premierul e desemnat de partidul care câştigă alegerile» Aşa este! Iar premierul va fi de la PSD! În schimb, PNL va rămâne cu traseiştii, impostorii şi penalii, Ludovic!”, a scris Marcel Ciolacu sâmbătă, pe contul său de Facebook.

 

Orban anunță că evaluează măsura reintroducerii restricțiilor de circulație pe timp de noapte

 

Marcel Ciolacu l-a interpelat apoi pe Orban cu privire la bugetul pe 2021.

„Şi, totuşi… când ai de gând să prezinţi public bugetul României?! Dacă nu aduce austeritatea, de ce îl ţineţi ascuns?!”.

 

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu le-a răspuns ironic social-democraţilor care îl întrebau de ce nu prezintă proiectul de buget, afirmând că a văzut „atât de mult zbucium în tabăra socialistă” după mesajul său pe aceeaşi temă, din ziua precedentă şi că i s-a făcut milă.

 

Liberalul invocă o prevedere, despre care susţine că a fost introdusă tot de social-democraţi, potrivit căreia în anii în care au loc alegeri parlamentare în ultimele trei luni ale anului, proiectul de buget trebuie depus după învestirea noului Guvern.