AcasăMoney&PeopleCum arăta în tinerețe Dana Opșitaru, marea iubire a lui Cătălin Botezatu....

Cum arăta în tinerețe Dana Opșitaru, marea iubire a lui Cătălin Botezatu. Pentru ea a vrut designerul să se sinucidă

Dintre toate relațiile din showbiz-ul românesc recunoscute de Cătălin Botezatu, ea i-a pus cu adevărat ”capac”. Este vorba de Dana Opșitaru, una din manechinele ”Epocii de aur”, relație pe care a numit-o drept marea sa iubire.

Cei doi s-au cunoscut în anii înainte de ’89, pe când Cătălin Botezatu avea 20 de ani și era una din vedetele prezentărilor de la APACA și Casa de Modă Venus. Din aceeași generație cu alte nume importante ale modellingului comunist (amintim: Bianca Brad, Tania Budi, Romanița Iovan sau Dana Savuică), Dana Opșitaru era cu opt ani mai mare decât Botezatu (55 ani). Cel mai prezent designer român pe piața europeană nu a ascuns că a fost o dragoste nebună și pentru colega sa de generație a vrut să-și ia viața înainte de sărbătorile de iarnă. Deși au trecut trei decenii tot mai păstrează legătura. Pentru Cătălin Botezatu, Dana Opșitaru a divorțat (pe atunci era măritată) iar relația lor a durat 7 ani. Fosta manechină, marea iubire a lui Cătălin Botezatu locuiește acum în Germania.

Cum arăta în tinerețe Dana Opșitaru, marea iubire a lui Cătălin Botezatu

Fiica lui Mihai Gâdea și-a făcut debutul în muzică. Ascultă prima sa melodie!

Cum arăta în tinerețe Dana Opșitaru, marea iubire a lui Cătălin Botezatu

Marea iubire a lui Cătălin Botezatu: ”O iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noapte de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor. Am iubit-o cu adevărat și o iubesc în continuare într-un sertăraș pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. M-a sunat astăzi și m-a certat că nu am sunat-o mai des. Și-a pus o amprentă pozitivă pe bărbatul pe care îl privești acum”, i-a spus Cătălin Botezatu lui Denise Rifai în emisiunea acesteia.

Bianca Drăgușanu, sexoasă și periculoasă la sală! Victimă a violenței domestice învață să reacționeze de la un campion în ring

 

Ultimele Articole