Margherita, fiica lăutarilor de la Clejani, înjunghiată în stradă. Este victima bărbatului de pe trotinetă căutat de Poliție

Margherita de la Clejani, fiica Vioricăi și  alui Ioniță Manole este una din femeile care au înjunghiate de misteriosul bărbat de pe trotinetă ce a reușit cu un cuțit să terorizeze femeile din oraș.

S-a întâmplat ieri-seara, pe stradă, Margherita fiind atinsă de cuțit în zona pieptului, de dezaxatul căutat de poliție pe când acesta se plimba pe stradă. În aceeași zi, la câteva ore distanță, o altă  femeie a fost atacată de misteriosul agresor.

Fiica lăutarilor de la Clejani a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală. Din fericire, rana a fost una superficială, solista fiind externată imediat.

Margherita, fiica lăutarilor de la Clejani, înjunghiată în stradă

Nici acesta din urmă nu a avut răni serioase, fiind, de asemenea externată. Atât Margherita Manole cât și cealaltă femeie au făcut plângere la Poliție că au fost înțepate de un bărbat aflat pe o trotinetă închiriată.

‘La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1. De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3’, se arată în comunicatul Poliției.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri