Prădat de hoți, deși aceștia au fost prinși, Marian Vanghelie nu va vedea prejudiciul înapoi. Nu poate justifica furtul de 200.000 de euro

Prădat de hoți, de bunuri de circa 300.000 euro, Marian Vanghelie nu și-a recuperat decât o treime din prejudiciul declarat.  Deși 2 din cei 3 făptași au fost prinși de poliție după spargerea pe care au dat-o -mai mult, aceștia și-au recunoscut fapta-, fostul primar nu a avut acte doveditoare care să ateste achiziționarea bunurilor. Decizia instanței este definitivă.

Prădat de hoți, de bunuri de circa 300.000 euro, Marian Vanghelie nu și-a recuperate decât o treime din prejudiciul total.  Deși 2 din cei 3 făptași au fost prinși de poliție după spargerea pe care au dat-o -mai mult, și-au recunoscut fapta- fostul primar nu a avut acte doveditoare  care să ateste valoarea bunurilor. Decizia instanței este definitivă.

Prădat de hoți, deși aceștia au fost prinși, Marian Vanghelie nu își va putea recupera prejudiciul, bijuterii și ceasuri

Vila lui Marian Vanghelie a fost golită de multe bunuri de valoare anul trecut. Din lunga listă de valori a căror lipsă a fost declarată de fostul edil instanței, amintim – ceas Parmigianide 10.000 de euro, un ceas Glashutte de 30.000 de euro, butoni bărbătești marca Vacheron Constantin de 5.000 de euro, bijuterii din aur și diamante marca Crivelli (sustrase din geanta partenrei sale, Oanei Mizil): patru inele, două lănțișoare, o pereche de cercei cu diamante, două brățări și un pandantiv mare, marca Freywille și un tablou de valoare intitulat ”Cap de copil” de Gheorghe Petrașcu-, toate evaluate la 300.000 euro, Vanghelie nu și-a recuperate decât tabloul.

Imagini incredibile cu Jean-Paul Belmondo fac înconjurul internetului. Ce condiție fizică de invidiat avea genialul actor la 60 de ani! 

”Instanța constată faptul că, deși în faza de urmărire penală persoana vătămată s-a constituit parte civilă cu suma de 300.000 euro, acesta nu a depus la dosarul cauzei acte care să justifice întinderea prejudiciului cauzat prin săvârșirea de către inculpați a infracțiunii. În lipsa unor astfel de documente instanța se află în imposibilitatea obiectivă de a aprecia cu privire la întinderea acestui prejudiciu astfel că, în baza art. 397 alin. (1) C. proc. pen. raportat la art. 1357 și urm C. civ. va respinge acțiunea civilă formulată de partea civilă ca neîntemeiată”, au arătat judecătorii în motivare.  Marian Vanghelie a focut o nouă formă de atac  însă judecătorii i-au respins acțiunea pe motiv că a depus-o prea târziu, hoți, care fuseseră prinși datorită înregistrăilor camerelor de supraveghere ale vecinilor, fiind deja închiși.

Cea mai cunoscută actriță româncă din industria mondială XXX, Sandra Romain s-a pensionat și crește berbecuți. Are o fermă în Caraș-Severin

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed