Rusoaica din muzica ușoară, Marina Voica are teama unui război în zonă! ”Și România este condamnată”

Marina Voica, rusoaica muzicii ușoare românești, îi e teamă de un război extins.

Refăcută după o intervenție chirurgicală pe cord, bunicuța muzicii ușoare românești, cea care a lansat celebra melodie ”Și afară plouă, plouă”,  locuiește singură la Breaza, și este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în țara vecină, care se luptă cu forțele militare rusești.

Născută în Ivanovo, Rusia, în urmă cu 85 de ani, Marina Aleksandrovna Nikolskaia s-a mutat în România în anii ‘60, după ce s-a îndrăgostit de cel ce i-a fost soț, medicul Viorel Teodorescu.

Gari Kasparov: ”Vrea doar teroare”. Următoarea mișcare a lui Putin după eșecul  inițial

Marina Voica are frica unui război în zonă ”România este condamnată”

Marina Voica, solista care a părăsit Rusia imediat după ce a absolvit facultatea (Finanțe, Moscova), concluzionează după tot ce a urmărit la jurnalele de știri în ultimele zile că există un oarecare pericol în zona și că ”România este și ea condamnată prin poziția sa geografică”.

Artista ajunsă la o vârstă venerabilă își dorește să urce pe scenă și în anul în care va împlini 86 de ani ani. Pe 6 martie, Marina Voica va urca pe scenă la o gala ce va avea loc la Sala Palatului, ”Concertul primăverii”, alături de Mirabela Dauer, Stela Enache și vecinul său, Gabriel Dorobanțu.”Mă rog să fie bine în lume”, își dorește artista.

Cifrele ucrainenilor: 5300 de ruși omorâți, 191 de tancuri, 29 avioane și 816 blindate distruse

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed