McDonald’s România introduce, de mâine, supă de ciuperci şi de legume în meniul zilnic. Vin gata ambalate în pungi

0

Restaurantele McDonald’s din România introduc, de mâine, 2 noimebrie, două produse noi în meniul zilnic. Este vorba de supă-cremă de ciuperci şi supă de legume. Potrivit notei interne trimisă tuturor restaurantelor, cele două produse vin gata făcute, la pungă, fiecare pungă conţinând 2,5 kilograme de produs. Produsul, la care se adaugă crutoane(;I ele gata făcute) se încălzeşte în supiere. Acestea au un vas exterior unde se toarnă apă, aceasta fiind încălzită electric şi antrenează, la rândul ei, încălzirea supei din vas. “Supiera funcţionează ca o baie de aburi. Temperatura preparatului este menţinută de o manta de apă încălzită electric. Pentru reducerea timpului de încălzire a apei, utilizaţi apă caldă”, sună directivele conducerii McDonald’s către angajaţi, scrie capital.ro.