Medic din Suceava: Așa arată mâinile mele după 12 ore inumane, în care toți trebuie sa rezistăm până la capăt

Un medic din Suceava și-a fotografiat mâinile după ce a purtat timp de 12 ore, cât a durat schimbul său, mănuși de protecție.

Iată postarea medicului sucevean:

 

După 12 ore muncă, sub 3 perechi de mănuși chirurgicale.
Dacă cineva mi-ar fi spus ce ne așteaptă sau cum ne vom petrece Sfintele Sărbători de Paște, departe de familie și de toată lumea (intr-o cameră de Hotel – între 4 pereți ) nu aș fi crezut.
Pacienții, care sunt găzduiți în acest infern, noua lor casă timp de 4 – 6 săptămâni.
Pe jumătate și a întregului personal medical.
Timp de 12 h, fugind 12 h de la un pacient la altu pentru a-l salva, 12 h o muncă intensivă pentru fiecare dintre noi … fără apă, fără mâncare, fără toaletă … fără a-ți trage sufletul 5 minute.
Toate aceste lucruri, de frica acestui VIRUS COVID-19.
12 h care târăi după tine, o pereche de cizme cu 3 – 4 numere mai mari și ca niște butelii ce cântaresc jumătate din greutatea ta, în care sub • un Combinezon „te simți ca si cum faci Saună îmbrăcat la 60° grade ”  și pe șira spinării curge apa pe tine, precum Cascada Niagara. 
Iar, atunci când vine momentul dezechipării și să te descotorosești de tot ce ai pe tine… îți curg 2 litri de apă,din haine …. 12 h inumane, în care toți trebuie sa rezistăm până la capăt. 
Cred,că motivul pentru care mă rog să ne țină sănătoși și pe linia de plutire,sunt oameni care chiar au nevoie de noi și își doresc să aibă o șansă la viață. 
Doamne, ai grijă de noi toți

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed