Membru fondator al trupei Paraziții, astăzi om de afaceri! Alexandru Frâncu vrea să își deschidă un hotel în centrul Capitalei

Pentru fanii trupei Paraziții, numele de Alexandru Frâncu este legat de perioada de început a grupului hip-hop, nicidecum de vreo piesă cunoscută.

Cel alături de care Chello-Cătălin Ștefan Ioan și Omblandon-Bogdan Ionuț Păstacă au format titulatura Paraziții la începutul anilor ’90, față de foștii trupeți, care au scos hit după hit, Alexandru Frâncu s-a afirmat mai mult prin probleme cu legea.

Ultima oară, polițișțtii Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Direcției Operațiuni Speciale l-au prins în flagrant în timp ce prima mită pentru a-și exercita influența asupra membrilor unei comisii de avizare din cadrul unei instituții.

Membru fondator al trupei Paraziții, astăzi om de afaceri!

La aproape 30 de ani de la primele încercări de a deveni rapper cunoscut cu Paraziții, Alexandru Frâncu vrea să deschidă propriul hotel boutique în centrul Bucureștiului, în apropierea Parcului Cișmigiu.

 Frâncu a cumpărat clădirea pe care vrea să o introducă în sistemul turistic în urmă cu ceva ani însă s-a aflat în război cu Primăria Capitalei deoarece casa pe care vrea să o renoveze este una istorică, cu fațadă de patrimoniu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed