Meniu scandalos al parlamentarilor a fost aprobat pe 2022. Cu 15 lei mănânci ca la 4 stele

Meniu scandalos al parlamentarilor pe 2021 a fost apropat. Cu 15 lei mănânci ca la 4 stele.

Pe fondul scumpirilor alimentelor de bază, care fac viața majorității românilor din ce în ce mai grea, cel mai profitabil este sa fii ales în Parlament și Senat. Noul meniu ce a fost aprobat luna acesta pentru 2021 la restaurantul aleșilor din Palatul Parlamentului rămâne imun la inflație.

Situat în cea mai scumpă clădire din România, prețurile sunt mai mici decât la o cantină studențească. Aleșii neamului pot lua un meniu complet și cu 10 lei iar cu 15 lei se pot ghiftui cu un meniu premium, vită cu mango ori păstrăv la grătar (16 lei). Parlamentarii au de ales între meniu economic, office, vegan și diversificat. La restaurantul minune prețurile pleacă de la 2,75 lei pentru o ciorbă de legume,  ciorba de văcuță a la grec doar 5,36 lei, iar un piept de pui la grătar costă 4,5 lei.

 

Actorul Mihai Constantin a moștenit averea Tamarei Buciuceanu Botez

Meniu scandalos al parlamentarilor pe 2021 a fost aprobat. Vită cu mango la 15 lei!

Cu 7,50 lei, aleșii țării matinali pot prinde putere cu un mic dejun copios, ce cuprinde ouă prăjite și cartofi prăjiți cu telemea de vacă. La polul opus al preparatelor, cele mai scumpe sunt la un preț de sandwich cumpărat pe stradă: o porție de păstrăv la grătar cu lămâie costă 16,1 lei, fileul de șalău 5.5 lei, iar un antricot cu sos de vin 9,7 lei. Un meniu complet (fel 1+ fel 2 + desert) pleacă de la 25 lei.

La prețurile acestea, din indemnizația sa de circa 18.700 lei (dacă este din provincie mai primește 4.600 lei cheltuieli de cazare), ar putea da o masa la un cartier.

Gala premiilor Grammy a fost amânată. Nu a fost anunțată o nouă dată

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed