AcasăEconomieAutoMercedes-Benz România lansează varianta de website pentru tabletă

Mercedes-Benz România lansează varianta de website pentru tabletă

Din acest moment, folosind tablete care rulează pe sisteme de operare Andorid sau iOS, se poate accesa website-ul companiei Mercedes-Benz România, ce oferă informaţii complete despre autovehicule, cât şi despre serviciile conexe şi accesoriile puse la dispoziţie. Totodată, website-ul dedicat tabletelor permite, ca şi cel specific pentru smartphones, consultarea configuratorului auto pentru personalizarea unui model sau localizarea centrelor autorizate.

 

Ca şi în cazul versiunilor pentru smartphone şi sistemul multimedia, Mercedes-Benz şi-a menţinut statutul de deschizător de drumuri, fiind prima companie care asigură o soluţie personalizată de consultare a site-ului de pe tabletă.

 

Versiunea de website optimizată pentru tablete are la bază www.mercedes-benz.ro, fiind creată pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor de tablete din România. Românii sunt foarte conectaţi la tot ceea ce înseamnă tehnologie şi pentru a fi la curent cu noutăţile apelează din ce în ce mai des la alternative de tip tabletă, smartphone sau sistem multimedia Comand Online. Era şi firesc să dezvoltăm versiuni adaptate cerinţelor şi nevoilor acestora de comunicare.”, declară Claudiu Arion, e-Business & CRM Manager, Mercedes-Benz România.

 

La accesarea site-ului naţional www.mercedes-benz.ro, în funcţie de dispozitivul folosit pentru navigare (pc/smartphone/sistem multimedia Comand Online/tabletă) detectat de website, se deschide automat una dintre cele patru versiuni: pc, smartphone, tabletă sau sistem multimedia.

Ultimele Articole