Mesaj DUR pentru anti-vacciniști: „Suntem pe val, spitalul se umple cu pacienți”

Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Victor Babeș” din Capitală, Simin Aysel Florescu, anunță că spitalele deja încep să se umple cu bolnavi de COVID-19, cu forme severe și critice date de varianta Delta. Simin Florescu, medic primar boli infecțioase, avertizează că de această dată sunt și mulți tineri pe lângă cei vârstnici, toți nevaccinați. Medicul le transmite celor care nu cred în boală și vaccin un mesaj dur și face și un apel la vaccinare până nu este prea târziu.

Simin Aysel Florescu povestește, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că spitalul pe care îl conduce, „Victor Babeș” din București, se umple din nou cu pacienți COVID-19 de toate vârstele, și singurul lucru pe care aceștia îl au în comun este că toți sunt nevaccinați și infectați cu tulpina indiană Delta.

„Suntem pe val”, îmi spune medicul sef de garda de azi, Elena N….” pe valul 4″, adaugă ea, râzând nervos……
Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critica de boala și faptul ca NU SUNT VACCINATI”, a scris medicul Simin Florescu.

Și are și un mesaj dur pentru românii care refuză să se vaccineze:

„Pai de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenta unei echipe medicale.

Și atunci de ce nu sunt vaccinați??
Pentru ca ” nu cred în vaccin”. Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi stiintifice, nu este obiect de crez mistic!!!! Hello!! În paracetamol credeți????
Și atunci de ce nu sunt vaccinați???
Pentru ca le e frica de ” efecte adverse”. Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID??
ȘI atunci de ce nu sunt vaccinați????
Pentru ca nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicina, nu în religie!! Nu trebuie sa ” credeti”, ci sa ascultați argumentele lor medicale și sa luați o hotărâre cu creierul ala bun, nu cu ala din paleolitic.
Și atunci de ce nu sunt vaccinați?????
Vor sa moara sau sa fie legați de un tub de oxigen pe viata? Vor sa tremure de frica pentru viata familiilor și prietenilor lor? Nu cred.
Și atunci de ce nu va vaccinati???????
Hai, pana nu va ia ca din oala”, le transmite medicul infecționisti anti-vacciniștilor.
„Vaccinati-va, dati-va și dati-le celor din jur șansa la viata și sănătate.
Dacă tot nu vreți, sa nu ziceți ca nu ati știut la ce va expuneți.
Noi v-am spus…..”, îți încheie postarea de pe Facebook managerul Spitalului “Victor Babeș” din Capitală.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri