Mesajele lui Gheorghe Hagi și David Popovici, de Ziua Naţională: „România are nevoie de succese. Să iasă în evidenţă cei care excelează”

Fostul selecţioner Gheorghe Hagi a transmis un mesaj de Ziua Naţională a României, el afirmând că românii au nevoie de succese deoarece acestea aduc bucurie, aduc fericire şi respect.

“Mesajul pentru noi toţi: avem nevoie de succese, pentru că succesele aduc bucurie, succesele aduc fericire, succesele aduc respect”, a transmis Gheorghe Hagi.

“Cred că românul are nevoie de cât mai multe lucruri în orice domeniu. Să iasă în evidenţă cei care excelează”, a adăugat el.

Mesajele altor mai fotbaliști, de 1 decembrie

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a notat, într-un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale, că aşteaptă cu nerăbdare să mai asculte o dată imnul României în tricoul naţionalei, în data de 18 mai, la meciul de adio al Generaţiei de Aur.

“Mi-am început ziua ascultând imnul României. Aştept cu nerăbdare să-l ascult din nou pe 18 mai în tricoul echpei naţionale. Pentru ultima dată!

Să fim mândri, oneşti, muncitori şi să nu renunţam la ce visăm pentru noi şi pentru ţara noastră. La mulţi ani tuturor!”, a notat Popescu pe Facebook.

Şi Adrian Mutu a postat în social media un mesaj de Ziua Naţională: “În această zi deosebită, să ne unim gândurile şi sărbătorim împreună istoria şi cultura noastră bogată. La mulţi ani, România!”

Multiplul campion la înot David Popovici se numără printre sportivii CS Dinamo care au transmis un mesaj românilor la 1 decembrie.

“Cu ocazia Zilei Naţionale a României, sportivii clubului Dinamo s-au unit pentru a oferi un mesaj familiei alb-roşii dar şi tuturor românilor. Hai România!”, a notat CS Dinamo, ataşând un filmuleţ cu sportivii.

Popovici a postat şi un mesaj pe pagina sa de Facebook: “La mulţi ani, români!”

Pe pagina oficială a naţionalei de fotbal a României, Ziua Naţională s-a marcat cu un filmuleţ cu imagini de după calificarea tricolorilor la Euro 2024.

COSR transmite vineri un mesaj “din inima Team Romania, pentru România”.

“La mulţi ani, România!

Nu există nici un motiv să te opreşti. Visul e în tine. Iubirea se naşte din energia fiecăruia. Respectă oamenii, preţuieşte munca, iubeşte-ţi ţara. Iubire şi responsabilitate, împreună într-o singură ECHIPĂ

Energia victoriei e INIMA din tine, e ceea ce te face mai puternic, mai curajos.

Cu fiecare pas pe care îl faci, cu fiecare vis pe care îl împlineşti.

Din toată inima împreună, pentru o singură Echipa – TEAM ROMANIA.

#totipentru1 este sloganul Team România pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Să-l transformăm într-o realitate uimitoare ÎMPREUNĂ! Toţi pentru ROMÂNIA!”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri